[Plone-UI] Can't change the colour of page titles

espen espen at medialog.no
Tue Nov 1 17:31:02 UTC 2011


Try putting portal_css in debug mode (or restart plone)

Go to http://yoursite/portal_css/manage_main

espen





Den 1. nov. 2011 kl. 18.05 skrev dr_shred [via Plone]:

> I'm new to plone, but have 4.1.2 working.  I'm going through the Plone Theme 
> Reference page of the documentation, 2.3. Change the Font Colours and 
> followed the instructions.  I can't get the colors to change even thought 
> the 
> 
> h1.documentFirstHeading { 
> Â Â Â  color: #0AAE95; 
> } 
> 
> statement appears in ploneCustom.css in the ZMI.  I've searched the entire 
> tree for instances of ploneCustom.css and there are two: 
> 
> ~/Plone/buildout-cache/.../plone_styles/ploneCustom.css 
> /usr/local/Plone/buildout-cache/.../plone_styles/ploneCustom.css 
> 
> both of which are not that same file displayed in the ZMI.  I modified the 
> above two files manually to see if this might work but it doesn't. 
> 
> It looks like Plone is ignoring the changes.  Any help to get this to work 
> is greatly appreciated. 
> 
> Steve Edlefsen 
> 
> 
> If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
> http://plone.293351.n2.nabble.com/Can-t-change-the-colour-of-page-titles-tp6952451p6952451.html
> To unsubscribe from Plone, click here.



--
View this message in context: http://plone.293351.n2.nabble.com/Can-t-change-the-colour-of-page-titles-tp6952451p6952547.html
Sent from the User Interface & Design mailing list archive at Nabble.com.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-ui/attachments/20111101/4ec3c9c9/attachment.html>


More information about the UI mailing list