[Plone-UI] Re: Typekit and Plone?

Rob Porter robzonenet at gmail.com
Tue Mar 23 20:14:53 UTC 2010


Veda, Denys, Espen.. plone UI,
I just ran into this problem myself. It seems it has something to do with
relative url's for firefox. Firefox wants the url to be relative since it
would sort of prove you have it on your machine so you must own the font.
https://developer.mozilla.org/En/HTTP_Access_Control

I have yet to get this to work in plone. I can get font-face to work for all
the other browsers no problem.

Does anyone have a work around for this. I tried putting my font files
everywhere.. in the zmi root of my plone site, custom folder, in the plone
site itself. I tested out the fonts on a hand typed html/css file on my
desktop with no issues.

On Sun, Dec 20, 2009 at 9:38 AM, Denys Mishunov <denys.mishunov at gmail.com>wrote:

> Hello Veda,
>
> vedaw <veda at ...> writes:
>
> > Has anyone successfully implemented Typekit on a Plone site?
>
> Any reason not to use @font-face instead? Is it commercial font or font
> that
> doesn't allow @font-face embedding? Combination of regular .otf/.ttf + .eot
> in
> @font-face covers pretty lot of current browsers. You could check
> http://www.fontsquirrel.com/ for inspiration and tons of @font-face
> enabled
> fonts. It even has a font-face generator if the font you need is not on
> fontsquirrel but you are sure it's license allows @font-face embedding.
>
> Good luck.
>
> --
> Best regards,
> Denys Mishunov
>
> mailto:denys.mishunov at gmail.com
> IRC: spliter(#plone)
>
>
> _______________________________________________
> UI mailing list
> UI at lists.plone.org
> http://lists.plone.org/mailman/listinfo/ui
>



-- 
Rob Porter
http://robzone.net/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-ui/attachments/20100323/22d24369/attachment-0001.html>


More information about the UI mailing list