[Plone-UI] Duplicated "Log in Register" after upgrade of plone

Nathan Van Gheem vangheem at gmail.com
Sat Jan 31 01:19:52 UTC 2009


Just go to the http://urlofyoursite/@@manage-viewlets and hide the extra
viewlet that is showing.  For some reason a viewlet must have been
registered twice.

-Nathan

On Fri, Jan 30, 2009 at 6:25 PM, ymerej <jeremy_a_chin at yahoo.com.au> wrote:

>
>
>
> ymerej wrote:
> >
> > Hi all,
> >
> > I recently upgraded my plone from version 3.0.5 to 3.1.7 and have
> > discovered it has caused a bug.
> >
> > The "Login Register" on the right top side of screen is repeated twice
> > (one below the other) and I have searched everywhere for the code that is
> > duplicating it but I am not an experienced user.
> >
> > When logging in the <User name> and Log out is also repeated twice
> >
> > Please Help
> >
> > Regards
> >
> > Jeremy
> >
> Hi all
>
> I still need a fix for this interface glitch
>
> Thanks
> --
> View this message in context:
> http://n2.nabble.com/Duplicated-%22Log-in-Register%22-after-upgrade-of-plone-tp2183759p2248027.html
> Sent from the User Interface & Design mailing list archive at Nabble.com.
>
>
> _______________________________________________
> UI mailing list
> UI at lists.plone.org
> http://lists.plone.org/mailman/listinfo/ui
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-ui/attachments/20090130/3b141bc1/attachment.html>


More information about the UI mailing list