[Testbot] Plone 5.0 - Python 2.7 - Build # 4095 - Still failing! - 0 failure(s)

jenkins at plone.org jenkins at plone.org
Sun Feb 1 19:19:32 UTC 2015


-------------------------------------------------------------------------------
Plone 5.0 - Python 2.7 - Build # 4095 - Still Failing!
-------------------------------------------------------------------------------

http://jenkins.plone.org/job/plone-5.0-python-2.7/4095/


-------------------------------------------------------------------------------
CHANGES
-------------------------------------------------------------------------------

Repository: plone.formwidget.namedfile
Branch: refs/heads/master
Date: 2015-02-01T19:48:24+01:00
Author: Timo Stollenwerk (tisto) <tisto at plone.org>
Commit: https://github.com/plone/plone.formwidget.namedfile/commit/7f8792b2ac76add765246614f4e6fc9120598845

Remove tag_build = dev from setup.cfg.

Files changed:
M setup.cfg

diff --git a/setup.cfg b/setup.cfg
index a682ec3..ba7a150 100644
--- a/setup.cfg
+++ b/setup.cfg
@@ -3,5 +3,5 @@ index-servers =
     pypi
 
 [egg_info]
-tag_build = dev
+tag_build =
 tag_svn_revision = true




-------------------------------------------------------------------------------
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: CHANGES.log
Type: application/octet-stream
Size: 535 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-testbot/attachments/20150201/b47eb8a2/attachment-0002.obj>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: build.log
Type: application/octet-stream
Size: 101269 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-testbot/attachments/20150201/b47eb8a2/attachment-0003.obj>


More information about the Testbot mailing list