[Testbot] Plone 4.3 - Python 2.7 - Build # 2386 - Regression! - 1 failure(s)

jenkins at plone.org jenkins at plone.org
Thu Jul 3 20:40:18 UTC 2014


-------------------------------------------------------------------------------
Plone 4.3 - Python 2.7 - Build # 2386 - Failure!
-------------------------------------------------------------------------------

http://jenkins.plone.org/job/plone-4.3-python-2.7/2386/


-------------------------------------------------------------------------------
CHANGES
-------------------------------------------------------------------------------

Repository: plone.app.contentrules
Branch: refs/heads/master
Date: 2014-07-03T21:54:08+02:00
Author: Timo Stollenwerk (tisto) <tisto at plone.org>
Commit: https://github.com/plone/plone.app.contentrules/commit/50dcae50b21be307b162755760c462a7c8e7b683

Remove robot test setup. The single robot test has been deactivated before. Therefore there is no use in keeping the test setup that causes test isolation issues. The disabled robot test needs to be fixed and the test setup needs to be moved to p.a.testing.

Files changed:
M plone/app/contentrules/tests/test_ui.txt
M setup.py
D plone/app/contentrules/tests/test_ui.py

diff --git a/plone/app/contentrules/tests/test_ui.py b/plone/app/contentrules/tests/test_ui.py
deleted file mode 100644
index d368e34..0000000
--- a/plone/app/contentrules/tests/test_ui.py
+++ /dev/null
@@ -1,15 +0,0 @@
-import unittest
-
-from plone.testing import layered
-from plone.app.testing import PLONE_ZSERVER
-
-import robotsuite
-
-
-def test_suite():
-    suite = unittest.TestSuite()
-#    suite.addTests([
-#        layered(robotsuite.RobotTestSuite("test_ui.txt"),
-#                layer=PLONE_ZSERVER),
-#    ])
-    return suite
diff --git a/plone/app/contentrules/tests/test_ui.txt b/plone/app/contentrules/tests/test_ui.txt
index 9458f23..0111abe 100644
--- a/plone/app/contentrules/tests/test_ui.txt
+++ b/plone/app/contentrules/tests/test_ui.txt
@@ -1,3 +1,8 @@
+# This test case has been originally written with plone.act and later been
+# deactivated. The robot test setup mixed in p.a.testing into PTC which leads
+# to test isolation problems. Therefore the test setup has been removed from
+# the package. This test can be re-written and fixed in the future. Though,
+# all tests need to be moved to p.a.testing before. (timo)
 *** Settings ***
 
 Library  Selenium2Library  timeout=10  implicit_wait=0.5  run_on_failure=Capture Page Screenshot
diff --git a/setup.py b/setup.py
index 0cd0fb5..9aa30ab 100644
--- a/setup.py
+++ b/setup.py
@@ -2,13 +2,6 @@
 
 version = '3.0.8.dev0'
 
-tests_require = [
-    "plone.app.testing",
-    "robotsuite",
-    "robotframework-selenium2library",
-    'plone.act'
-]
-
 setup(name='plone.app.contentrules',
       version=version,
       description="Plone integration for plone.contentrules",
@@ -31,8 +24,7 @@
       namespace_packages = ['plone', 'plone.app'],
       include_package_data=True,
       zip_safe=False,
-      tests_require=tests_require,
-      extras_require={'test': tests_require},
+      extras_require={'test': 'Products.PloneTestCase'},
       install_requires=[
         'setuptools',
         'five.formlib',




-------------------------------------------------------------------------------
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: CHANGES.log
Type: application/octet-stream
Size: 2625 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-testbot/attachments/20140703/6e727aea/attachment-0002.obj>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: build.log
Type: application/octet-stream
Size: 86816 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-testbot/attachments/20140703/6e727aea/attachment-0003.obj>


More information about the Testbot mailing list