[Setup] restoring a Plone site

Mikko Ohtamaa mikko+plone at redinnovation.com
Thu Sep 12 09:06:11 UTC 2013


Hi,

Here is also more information:

http://plone.org/documentation/kb/copying-a-plone-site

Cheers,
Mikko


On 11 September 2013 22:51, W. Anderson <wanderson at nac.net> wrote:

>  I am about to *"restore"* an older* Plone 3.1* website to newly
> installed *Plone 4.3.1r1* based website - *both on Linux *- using the
> same  but *updated* Quintagroup 'Schools' theme. The original site theme
> was installed via unzip into Products directory, while the new (latest)
> theme was installed via Diazo.
>
> *I had saved the following files from older site:*
> *Data.fs**
> **Data.fs.index**
> **Data.fs.old**
> **data.fs.tmp*
>
> The new Plone install has a* Data.fs.lock* (text) file not present in
> older Plone version. Is this significant?
>
> Do I replace the Data.fs file as well as Data.fs.*index* files? And will
> the *different types of install and versions* of theme make site unusable?
>
> What other steps are required to complete a successful migration?
>
> Wendell Anderson
> wanderson at nac.net
>
> _______________________________________________
> Setup mailing list
> Setup at lists.plone.org
> https://lists.plone.org/mailman/listinfo/plone-setup
>
>


-- 
Mikko Ohtamaa
http://opensourcehacker.com
http://twitter.com/moo9000
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-setup/attachments/20130912/d097f4c2/attachment-0001.html>


More information about the Setup mailing list