[Setup] [plone] localhost wouldnt start anymore

Sarah E sarah at p-perdana.com
Mon Aug 26 09:42:01 UTC 2013


HI Eggert,

Plone 4.3, running on Ubuntu ~~
Run buildout no error.. Run plonectl start [fg] it says Daemon Manager not running~
Any idea? Thanks much much~

Sarah E
PUTRAJAYA PERDANA BERHAD GROUP OF COMPANIES
[fav] IT DEPARTMENT
• +6 03-88868888 ext 865 | 7  +6 03-888892626
[tree]  Please consider our environment before printing this email~

From: Eggert Ehmke [mailto:eggert.ehmke at berlin.de]
Sent: Monday, August 26, 2013 5:38 PM
To: Sarah E
Subject: Re: [Setup] [plone] localhost wouldnt start anymore

Are there any error messages when you run buildout? Which Plone version? Which OS?


Sarah E <sarah at p-perdana.com<mailto:sarah at p-perdana.com>> schrieb:

Help~~
After I add Products.cron4plone to my buildout and run it~~ My localhost is not running anymore even my plonectl starts.. what could be the problem>?
Thanks~

Sarah



/**************************************************************************\

DISCLAIMER:

This message is intended only for the use of the person to whom it is 
expressly addressed and may contain information that is confidential 
and legally privileged. If you are not the intended recipient, you are 
hereby notified that any use, reliance on, reference to, review, 
disclosure or copying of the message and the information it contains 
for any purpose is prohibited. If you have received this message in 
error, please notify the sender by reply e-mail of the misdelivery 
and delete all its contents.
 
Opinions, conclusions and other information in this message that do not
relate to the official business of Putrajaya Perdana Berhad shall be 
understood as neither given nor endorsed by it.

\**************************************************************************/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-setup/attachments/20130826/c0d0f009/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 1030 bytes
Desc: image001.jpg
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-setup/attachments/20130826/c0d0f009/attachment.jpg>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image002.jpg
Type: image/jpeg
Size: 701 bytes
Desc: image002.jpg
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-setup/attachments/20130826/c0d0f009/attachment-0001.jpg>


More information about the Setup mailing list