[Setup] Says I need Zlib, but I already have it.

Steve McMahon steve at dcn.org
Thu Apr 4 22:35:22 UTC 2013


Removing the install directory will do it. If you did a sudo install, there
are two users and a group to delete. All begin with "plone".


On Thu, Apr 4, 2013 at 2:09 PM, Bob Ross <bross at kingmanaz.net> wrote:

>  Thanks Steve & Christian,
>
> Is there a preferred way to uninstall Plone 4?
>
> Or just deleted the directory and remove user from the system?
>
> This seems a little more involved to keep user from editing system files
> & settings. I don't need a system this heavy. I only want them to pick
> a page, and be able to edit it and save. This has way to much to get
> them self in trouble with changing settings.
>
> Thanks
> Bob
>
>
>
> On 04/04/2013 10:02 AM, Steve McMahon wrote:
>
> You may delay installing wv and xpdf (or poppler) until later. They're
> only needed for indexing word and pdf binaries, and may be installed as
> needed.
>
>  python-lxml won't do you any good, as Plone runs in a virtual
> environment, isolated from your site libraries. Plone's buildout will take
> care of lxml.
>
>  If you need sasl, it's because you're trying to do special auth. Vanilla
> Plone doesn't need it.
>
>  """
> Others that say they are multi user are only group users setup. I only
> want the user to
> have access to maintain their own and not others.
>  """
>
>  No problem for Plone!
>
>
>
> On Thu, Apr 4, 2013 at 9:24 AM, Bob Ross <bross at kingmanaz.net> wrote:
>
>> Thanks for the reply.
>>
>> I already had most but not all and 4 are not found.
>>
>> They should print this on the install. This is the first cms I've
>> installed out of a dozen or so I'm testing that requires so much
>> extra. If it doesn't work as I need it, that will be a lot to un install.
>>
>> This is not RH/Centos
>>
>> AMI Linux 3.4 - It's more of Fedora & Slackware.
>>
>> No package wv available.
>> No package xpdf available.
>> No package python-lxml available.
>> No package libgsasl-devel available.
>>
>> Amazon required that I open port 8080. It's working now so far now.
>>
>> Off to see if it will do what I trying to do. Been really delayed trying
>> to find something.
>>
>> I have been threw a little over a dozen already. Only one has come close
>> but
>> wasn't multi user, but with it only being 6 meg in size I was getting
>> ready to create an install
>> to create per user setup.
>>
>> Others that say they are multi user are only group users setup. I only
>> want the user to
>> have access to maintain their own and not others.
>>
>> We'll see how this one does.
>>
>>
>> On 04/04/2013 07:10 AM, Christian Ledermann wrote:
>>
>>> I use;
>>>
>>> yum install gcc-c++ patch openssl-devel libjpeg-devel libxslt-devel
>>> readline-devel make which
>>>
>>> yum install python-ldap wv xpdf libxslt-devel \
>>> zlib-devel libxml2-devel python-ldap python-devel \
>>> python-lxml libgsasl-devel openssl openssl-devel glibc-devel
>>> ncurses-devel
>>>
>>>
>>> to install all necessary dependencies on RH/Centos
>>>
>>> On Thu, Apr 4, 2013 at 4:33 PM, Bob Ross <bross at kingmanaz.net> wrote:
>>>
>>>> Any ideas of what else I can do?
>>>>
>>>> The install log only showed date and time ran. No detailed error.
>>>>
>>>> #: sudo ./install.sh zeo
>>>> ZEO Cluster Install selected
>>>>
>>>> Detailed installation log being written to
>>>>
>>>> /home/ec2-user/WebSite/Plone-4.2.5-UnifiedInstaller/Plone-4.2.5-UnifiedInstaller/install.log
>>>>
>>>> Note: libz library and headers are required for the install.
>>>> The package name for this may be zlib-dev.
>>>> Exiting now.
>>>>
>>>> #: sudo yum install -y zlib-dev
>>>> Loaded plugins: priorities, security, update-motd, upgrade-helper
>>>> Setting up Install Process
>>>> No package zlib-dev available.
>>>> Error: Nothing to do
>>>>
>>>> #: sudo yum install -y zlib
>>>> Loaded plugins: priorities, security, update-motd, upgrade-helper
>>>> Setting up Install Process
>>>> Package zlib-1.2.5-7.11.amzn1.i686 already installed and latest version
>>>> Nothing to do
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Setup mailing list
>>>> Setup at lists.plone.org
>>>> https://lists.plone.org/mailman/listinfo/plone-setup
>>>>
>>>
>>>
>>>
>> _______________________________________________
>> Setup mailing list
>> Setup at lists.plone.org
>> https://lists.plone.org/mailman/listinfo/plone-setup
>>
>
>
>
> _______________________________________________
> Setup mailing list
> Setup at lists.plone.org
> https://lists.plone.org/mailman/listinfo/plone-setup
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-setup/attachments/20130404/5f984972/attachment-0001.html>


More information about the Setup mailing list