[SOLVED] Re: [Setup] Re: Plone 3.3.1 and TinyMCE 1.1rc5: insert image doesn't work

Mirto Silvio Busico mirtosilvio.busico at fastwebnet.it
Wed Oct 14 15:39:14 UTC 2009


Maurits van Rees ha scritto:
> Mirto Silvio Busico, on 2009-10-12:
>   
>> Martin Aspeli ha scritto:
>>     
>>> Mirto Silvio Busico wrote:
>>>       
>>>> Hi all,
>>>> In a fresh plone site, with only tinymce addon product installed, I'm 
>>>> not able to inser a picture.
>>>>
>>>> The popup windows appear, I can upload an image or use an existing 
>>>> one, but when I click on the "insert" button the iframe flashes and 
>>>> nothing happens.
>>>> The cancel button works correctly.
>>>>
>>>> I have TinyMCE 1.1rc5 (no version specified in the versions file used 
>>>> by the buildout)
>>>>         
>>> Yes, the release is broken. If you use Products.TinyMCE trunk the 
>>> bug's been fixed.
>>>
>>> Martin
>>>
>>>
>>>       
>> Sorry to be late. Thanks a lot.
>> It is better to wait for rc6 (I can wait 2 weeks) or to use trunk (any 
>> hint about using tunk in buildout)?
>>     
>
> I have not tested it, but I see that rc6 was released this Monday.
> http://pypi.python.org/pypi/Products.TinyMCE
>
>   
After the buildout I have rc6 and it works correctly.

Thanks
     Mirto
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: mirtosilvio_busico.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 272 bytes
Desc: not available
Url : http://lists.plone.org/pipermail/setup/attachments/20091014/caf52c04/mirtosilvio_busico.vcf


More information about the Setup mailing list