[Setup] problem when running buildout

frankyadam1980 adam.francois at gmail.com
Mon Jul 27 12:10:14 UTC 2009



Actually i already run it from Applications/Plone/zinstance/bin/
That's why i don't understand the error msg

I was just starting my first attempt to add 3rd party products, maybe i will
re-install everything...

Thanks for your help ! 





Grant Morgan wrote:
> 
> Are you running bin/buildout from /Users/juetfran/ ?
> 
> I think you need to run it from Applications/Plone/zinstance
> or where ever the build.cfg is.
> 
> Cheers
> Grant Morgan
> Living in the past at www.castletintagel.com
> http://www.castletintagel.com
> 
> 
> 
> On Mon, Jul 27, 2009 at 5:54 PM, François Adam<adam.francois at gmail.com>
> wrote:
>> Hello,
>>
>> I'm experiencing troubles when running bin/buildout...
>>
>> this is the error message i have :
>>
>> "While:
>>   Initializing.
>> Error: Couldn't open /Users/juetfran/buildout.cfg
>> logout
>>
>> [Opération terminée]"
>>
>> I don't understand why buildout is searching in this directory
>> /Users/juetfran/
>>
>> My config is as follow :
>>
>> Plone 3.2.2
>> CMF 2.1.2
>> Zope (Zope 2.10.7-final, python 2.4.5, darwin)
>> Python 2.4.5 (#1, Mar 4 2009, 12:29:22) [GCC 4.0.1 (Apple Inc. build
>> 5465)]
>> PIL 1.1.6
>>
>> MAC OS X Leopard and plone installed in the following directory :
>>
>> Applications/Plone/
>>
>> Where do i have to set the correct path to buildout.cfg ?
>>
>> Thanks a lot for your help !
>>
>> Have a nice day!
>>
>> Franky
>> _______________________________________________
>> Setup mailing list
>> Setup at lists.plone.org
>> http://lists.plone.org/mailman/listinfo/setup
>>
>>
> 
> _______________________________________________
> Setup mailing list
> Setup at lists.plone.org
> http://lists.plone.org/mailman/listinfo/setup
> 
> 

-- 
View this message in context: http://n2.nabble.com/problem-when-running-buildout-tp3332755p3333459.html
Sent from the Installation, Setup, Upgrades mailing list archive at Nabble.com.



More information about the Setup mailing list