[Setup] A typo in install.sh re. iniparse?

Vijay Sankar vsankar2005 at gmail.com
Tue Feb 24 03:33:34 UTC 2009


While trying to install Plone 3.2.1 on a system that was not able to access
the Internet, install.log

Processing dependencies for Cheetah==2.0.1
Finished processing dependencies for Cheetah==2.0.1
Searching for iniparse
Reading http://pypi.python.org/simple/iniparse/
Download error: (-3, 'temporary failure in name resolution') -- Some
packages may not be found!
Reading http://pypi.python.org/simple/iniparse/
Download error: (-3, 'temporary failure in name resolution') -- Some
packages may not be found!
Couldn't find index page for 'iniparse' (maybe misspelled?)
Scanning index of all packages (this may take a while)
Reading http://pypi.python.org/simple/
Download error: (-3, 'temporary failure in name resolution') -- Some
packages may not be found!
No local packages or download links found for iniparse
error: Could not find suitable distribution for
Requirement.parse('iniparse')

This made me go through the install.sh script and I noticed that
iniparse-*.tar.gz was spelled iniparse-*.tar.tz in the following stanzas in
install.sh

"$PY" -c "import iniparse" 2> /dev/null
if [ $? -gt 0 ]; then
    echo "Installing iniparse configuration parser"
    cd "$PKG"
    *if [ -e iniparse-*.tar.tz ]; then*
        "$EI" iniparse-* >> "$INSTALL_LOG" 2>&1
    else
        "$EI" iniparse >> "$INSTALL_LOG" 2>&1
    fi
fi
"$PY" -c "import iniparse" 2> /dev/null
if [ $? -gt 0 ]; then
    echo "iniparse install failed; unable to continue."
    seelog
    exit 1
fi


"$PY" -c "import zc.buildout" 2> /dev/null
if [ $? -gt 0 ]; then
    echo "Installing zc.buildout"
    cd "$PKG"
    *if [ -e iniparse-*.tar.tz ]; then*
        "$EI" zc.buildout-* >> "$INSTALL_LOG" 2>&1
    else
        "$EI" zc.buildout >> "$INSTALL_LOG" 2>&1
    fi
fi
"$PY" -c "import zc.buildout" 2> /dev/null
if [ $? -gt 0 ]; then
    echo "zc.buildout install failed; unable to continue."
    seelog
    exit 1
fi

Changing it to .gz solved the problem for me.

Just in case someone runs into this problem


-- 
Vijay Sankar
vsankar2005 at gmail.com
Phone: 204 885 9535
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.plone.org/pipermail/setup/attachments/20090223/74b2e36b/attachment-0001.htm


More information about the Setup mailing list