[Setup] Problem installing Plone

Dick Buitenhuis eerhalf at xs4all.nl
Fri Feb 20 20:21:20 UTC 2009


 

 

Hi,

 

I do think I've followed all the installation steps described in:
http://plone.org/documentation/how-to/using-buildout-on-windows

 

However at the last step, trying to start Plone and Zope with:

You start up Zope with Plone from the same directory ("C:\plone\plone") with
the following:

bin\instance=fg

 

 

The response I receive:

 

C:\Plone\plone>bin\instance=fg

------

2009-02-20T20:48:58 INFO PortalTransforms markdown_to_html: Could not import
pyt

hon-markdown.

2009-02-20 20:48:58 INFO PortalTransforms markdown_to_html: Could not import
pyt

hon-markdown.

------

2009-02-20T20:48:58 INFO PortalTransforms textile_to_html: Could not import
text

ile.

2009-02-20 20:48:58 INFO PortalTransforms textile_to_html: Could not import
text

ile.

------

2009-02-20T20:49:04 INFO Marshall libxml2-python not available. Unable to
regist

er libxml2 based marshallers.

2009-02-20 20:49:04 INFO Marshall libxml2-python not available. Unable to
regist

er libxml2 based marshallers.

c:\plone\plone\src\plone.app.vocabularies\plone\app\vocabularies\catalog.py:
5: D

eprecationWarning: ITerms is deprecated. It has moved to
zope.browser.interfaces

 This reference will be gone sometimes.

  from zope.app.form.browser.interfaces import ISourceQueryView, ITerms

c:\plone\plone\src\plone\Products\CMFPlone\setuphandlers.py:8:
DeprecationWarnin

g: ISite is deprecated. Moved to zope.location.interfaces. Importing from
here w

ill stop working in Zope 3.6

  from zope.app.component.interfaces import ISite

Starting server in PID 2264.

Traceback (most recent call last):

  File "C:\Plone\plone\bin\instance-script.py", line 186, in ?

    paste.script.command.run(args)

  File
"c:\plone\plone\eggs\pastescript-1.7.3-py2.4.egg\paste\script\command.py"

, line 84, in run

    invoke(command, command_name, options, args[1:])

  File
"c:\plone\plone\eggs\pastescript-1.7.3-py2.4.egg\paste\script\command.py"

, line 123, in invoke

    exit_code = runner.run(args)

  File
"c:\plone\plone\eggs\pastescript-1.7.3-py2.4.egg\paste\script\command.py"

, line 218, in run

    result = self.command()

  File
"c:\plone\plone\eggs\pastescript-1.7.3-py2.4.egg\paste\script\serve.py",

line 303, in command

    serve()

  File
"c:\plone\plone\eggs\pastescript-1.7.3-py2.4.egg\paste\script\serve.py",

line 287, in serve

    server(app)

  File
"c:\plone\plone\eggs\pastedeploy-1.3.3-py2.4.egg\paste\deploy\loadwsgi.py

", line 150, in server_wrapper

    wsgi_app, context.global_conf,

  File
"c:\plone\plone\eggs\pastedeploy-1.3.3-py2.4.egg\paste\deploy\util\fixtyp

eerror.py", line 57, in fix_call

    val = callable(*args, **kw)

  File "c:\plone\plone\src\repoze.zope2\repoze\zope2\server.py", line 71, in
run

_zserver

    server = get_zserver(wsgi_app, host, port, threads)

  File "c:\plone\plone\src\repoze.zope2\repoze\zope2\server.py", line 66, in
get

_zserver

    server = ZServer(wsgi_app, ip=host, port=int(port), task_dispatcher=td)

  File
"c:\plone\plone\eggs\zope.server-3.5.0-py2.4.egg\zope\server\http\wsgihtt

pserver.py", line 38, in __init__

    if sys.platform[:3] == "win" and args[0] == 'localhost':

IndexError: tuple index out of range

 

C:\Plone\plone>

 

What's the problem?

 

Dick

 

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.plone.org/pipermail/setup/attachments/20090220/1e3f35f0/attachment.htm


More information about the Setup mailing list