[Setup] Site map gone after upgrade

Steven McDonald mcdonald at triumf.ca
Wed Sep 10 12:01:38 UTC 2008


Hilde T Lauvset Rafaelsen wrote:
>
> Hi,
>
>  
>
> After I upgraded plone from 2.5 to 3.1.2 the Site Map tab is gone in 
> the upper right menu. I have search the web for answers to how I can 
> configure the upper right menu and how I can tell Plone to use Site 
> maps, but I haven't find answers to my questions.
>
>  
>
> Can anybody tell me??
>
>  
>
> Hilde
>
Hi Hilde


    I had this problem sometime ago when I also upgraded, quoted below 
is the response I received on the plone list when i submitted a similar 
question

    Steve

Shashikant Penumarthy wrote:

> Go to ZMI: portal_actions/site_actions/
>
> Make sure there is a 'Site Map' action and it is visible. If you don't  
> see it, add one with the following properties:
>
> Title: Site Map
> I18n Domain: plone
> URL: string:$portal_url/sitemap
> Permissions: View
> Visible: true
>
> Shashi
>
> On Mar 13, 2008, at 4:12 PM, Steven McDonald wrote:
>
>   

>> Hi
>>
>>    I have just migrated a site from plone-2.0.3.  In this site I had
>> the sitemap product installed. Since sitemap as included in plone  
>> now I
>> removed it from my plone-2.0.3 instance before I did the migration.  
>> But
>> now that my migrated site is at plone-3.0.5 it does not have the  
>> sitemap
>> link at the top of the page.
>>
>> How can I enable this.
>>
>> If I create a new site from scratch in plone3 the sitemap url is there
>> by default.
>>
>> Thanks
>> Steve





More information about the Setup mailing list