[Setup] Copy&Paste a Plone-Site for a temporary backup

Clemens Steinkogler clemens.steinkogler at ontec.at
Tue Feb 19 13:53:38 UTC 2008


I recently wanted to make a backup-copy of my plone-site and simply copied
and then wanted to paste it in the ZMI like I did several times before. But
now I get this error:


#############################################################
Site Error
An error was encountered while publishing this resource. 

Error Type: AttributeError
Error Value: kupu_captioned_image



--------------------------------------------------------------------------------

Troubleshooting Suggestions

The URL may be incorrect. 
The parameters passed to this resource may be incorrect. 
A resource that this resource relies on may be encountering an error. 
For more detailed information about the error, please refer to the error
log. 

If the error persists please contact the site maintainer. Thank you for your
patience. 
#############################################################


and the error_log says:

#############################################################
Traceback (innermost last):
  Module ZPublisher.Publish, line 119, in publish
  Module ZPublisher.mapply, line 88, in mapply
  Module ZPublisher.Publish, line 42, in call_object
  Module OFS.CopySupport, line 222, in manage_pasteObjects
  Module zope.event, line 23, in notify
  Module zope.component.event, line 26, in dispatch
  Module zope.component._api, line 130, in subscribers
  Module zope.component.registry, line 290, in subscribers
  Module zope.interface.adapter, line 535, in subscribers
  Module zope.component.event, line 33, in objectEventNotify
  Module zope.component._api, line 130, in subscribers
  Module zope.component.registry, line 290, in subscribers
  Module zope.interface.adapter, line 535, in subscribers
  Module OFS.subscribers, line 138, in dispatchObjectCopiedEvent
  Module zope.app.container.contained, line 182, in dispatchToSublocations
  Module zope.component._api, line 130, in subscribers
  Module zope.component.registry, line 290, in subscribers
  Module zope.interface.adapter, line 535, in subscribers
  Module OFS.subscribers, line 138, in dispatchObjectCopiedEvent
  Module zope.app.container.contained, line 182, in dispatchToSublocations
  Module zope.component._api, line 130, in subscribers
  Module zope.component.registry, line 290, in subscribers
  Module zope.interface.adapter, line 535, in subscribers
  Module OFS.subscribers, line 138, in dispatchObjectCopiedEvent
  Module zope.app.container.contained, line 182, in dispatchToSublocations
  Module zope.component._api, line 130, in subscribers
  Module zope.component.registry, line 290, in subscribers
  Module zope.interface.adapter, line 535, in subscribers
  Module plone.app.linkintegrity.handlers, line 54, in modifiedArchetype
  Module Products.Archetypes.ClassGen, line 56, in generatedAccessor
  Module wicked.fieldevent, line 29, in render
  Module zope.event, line 23, in notify
  Module zope.component.event, line 26, in dispatch
  Module zope.component._api, line 130, in subscribers
  Module zope.component.registry, line 290, in subscribers
  Module zope.interface.adapter, line 535, in subscribers
  Module wicked.fieldevent, line 16, in notifyFieldEvent
  Module zope.component._api, line 101, in getMultiAdapter
  Module zope.component._api, line 114, in queryMultiAdapter
  Module zope.component.registry, line 206, in queryMultiAdapter
  Module zope.interface.adapter, line 482, in queryMultiAdapter
  Module wicked.fieldevent.meta, line 78, in field_value
  Module Products.Archetypes.Field, line 1384, in get
  Module Products.Archetypes.BaseUnit, line 100, in transform
  Module Products.PortalTransforms.TransformEngine, line 179, in convertTo
  Module Products.PortalTransforms.chain, line 46, in convert
  Module Products.PortalTransforms.Transform, line 190, in convert
  Module Products.kupu.plone.html2captioned, line 118, in convert
  Module Products.CMFCore.Skinnable, line 95, in __getattr__
AttributeError: kupu_captioned_image
#############################################################

What can I do that this doesn't happen again? The site itself works fine and
I'm not recognizing any problems.
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Copy-Paste-a-Plone-Site-for-a-temporary-backup-tp15560806s15482p15560806.html
Sent from the Installation, Setup, Upgrades mailing list archive at Nabble.com.




More information about the Setup mailing list