[Setup] Re: time out for member to join

Jamie Bohr jamiebohr at gmail.com
Wed Jan 31 18:29:54 UTC 2007


When I first start Zope I get the below

# /opt/Plone/bin/zopectl fg
/opt/Plone/bin/runzope -X debug-mode=on
2007-01-31 11:27:04 INFO ZServer HTTP server started at Wed Jan 31 11:27:04
2007
        Hostname: 0.0.0.0
        Port: 8080
2007-01-31 11:27:04 INFO Zope Set effective user to "plone"
2007-01-31 11:27:05 WARNING Init Class
Products.ATContentTypes.content.base.ATCTFolderMixin has a security
declaration for nonexistent method 'manage_copyObjects'
/opt/Plone/Products/Marshall/handlers/__init__.py:38: UserWarning: libxml2
not available. Unable to register libxml2 based marshallers
  warnings.warn('libxml2 not available. Unable to register libxml2 based ' \
2007-01-31 11:27:06 INFO PlacelessTranslationService Applying patch
*** Patching ZPublisher.Publish with the get_request patch! ***
2007-01-31 11:27:07 INFO Plone Dependency
Elementtree not found. Plone needs Elementtree for XML transformation.
Please download it from http://effbot.org/downloads/#elementtree
2007-01-31 11:27:07 WARNING Plone Deprecation Warning
CustomizationPolicies are deprecated and will be removed in Plone 3.0.
Please use GenericSetup extension profiles instead.
2007-01-31 11:27:07 WARNING Plone Deprecation Warning
registerSetupWidget is deprecated and will be removed in Plone 3.0.
2007-01-31 11:27:07 WARNING Plone Deprecation Warning
registerSetupWidget is deprecated and will be removed in Plone 3.0.
2007-01-31 11:27:07 WARNING Plone Deprecation Warning
CustomizationPolicies are deprecated and will be removed in Plone 3.0.
Please use GenericSetup extension profiles instead.
/opt/Plone/Products/kupu/plone/__init__.py:32: DeprecationWarning: The
product_name parameter of ToolInit is deprecated and will be ignored in CMF
2.0: kupu
  icon="kupu_icon.gif",
2007-01-31 11:27:12 INFO Zope Ready to handle requests


I get the below when I try to register a user:


2007-01-31 11:28:35 INFO Plone Debug: The toLocalizedTime script is
deprecated and will be removed in plone 3.5.  Use the method of the @@plone
view, or the method in the main_template globals.



On 1/31/07, Alexander Limi <limi at plone.org> wrote:
>
>
>
> On Wed, 31 Jan 2007 08:10:01 -0800, Jamie Bohr
> <jamiebohr-Re5JQEeQqe8AvxtiuMwx3w at public.gmane.org> wrote:
>
> > I now have Plone set up but join requests time out.  Nothing shows up in
> > the
> > logs.   Where do I begin to debug this?
>
> Run Zope with the "runzope" or "zopectl fg" to see if it's actually
> running.
>
>
> --
> Alexander Limi · http://limi.net
>
>


-- 
Jamie Bohr
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.plone.org/pipermail/setup/attachments/20070131/a0939391/attachment.html


More information about the Setup mailing list