[Setup] PloneNewsLetter error

Flávio Romão flavioromao at gmail.com
Thu Aug 3 00:20:17 UTC 2006


hi

i'm a newbie to Plone and i can´t install PloneNewsLetter, it gives the
following error:

2006-08-02 16:09:23
failed:
Traceback (most recent call last):

  File "/var/lib/zope2.8/instance/plone-site/Products/CMFQuickInstallerTool/QuickInstallerTool.py",
line 322, in installProduct

    res=install(portal)

  File "/usr/lib/zope2.8/lib/python/Products/ExternalMethod/ExternalMethod.py",
line 225, in __call__
    try: return f(*args, **kw)

  File "/home/frjm/projects/myproducts/PloneNewsLetter/Extensions/Install.py",
line 43, in install

    installation=Installation(self)

  File "/home/frjm/projects/myproducts/PloneNewsLetter/Installation.py",
line 43, in __init__
    self.navigation_properties = self.portal_properties.navigation_properties


AttributeError: navigation_properties

=============
2006-08-02 15:58:23
failed:
Traceback (most recent call last):

  File "/var/lib/zope2.8/instance/plone-site/Products/CMFQuickInstallerTool/QuickInstallerTool.py",
line 322, in installProduct

    res=install(portal)

  File "/usr/lib/zope2.8/lib/python/Products/ExternalMethod/ExternalMethod.py",
line 225, in __call__
    try: return f(*args, **kw)

  File "/home/frjm/projects/myproducts/PloneNewsLetter/Extensions/Install.py",
line 43, in install

    installation=Installation(self)

  File "/home/frjm/projects/myproducts/PloneNewsLetter/Installation.py",
line 43, in __init__
    self.navigation_properties = self.portal_properties.navigation_properties


AttributeError: navigation_properties

=============
2006-08-02 15:54:44
failed:
Traceback (most recent call last):

  File "/var/lib/zope2.8/instance/plone-site/Products/CMFQuickInstallerTool/QuickInstallerTool.py",
line 322, in installProduct

    res=install(portal)

  File "/usr/lib/zope2.8/lib/python/Products/ExternalMethod/ExternalMethod.py",
line 225, in __call__
    try: return f(*args, **kw)

  File "/home/frjm/projects/myproducts/PloneNewsLetter/Extensions/Install.py",
line 43, in install

    installation=Installation(self)

  File "/home/frjm/projects/myproducts/PloneNewsLetter/Installation.py",
line 43, in __init__
    self.navigation_properties = self.portal_properties.navigation_properties


AttributeError: navigation_properties


can someone please help with this, it's really very important

thanks
-- 

Flávio Romão
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-setup/attachments/20060803/62251f3b/attachment-0001.html>


More information about the Setup mailing list