[Product-Developers] Need Help with PloneCustom.css and IE7

David Bain david.bain at alteroo.com
Thu Mar 27 01:16:37 UTC 2008


Try using a conditional statement that selects for IE7
Include an IE7Fixes.css and put adjustments there.

  <!-- Internet Explorer CSS Fixes -->
    <!--[if IE 7]>
        <style type="text/css" media="all">@import
url(http://plone.org/IE7Fixes.css);</style>
    <![endif]-->


see:
http://www.javascriptkit.com/howto/cc2.shtml
for details.

On Wed, Mar 26, 2008 at 1:47 PM, Mark Phillips <mark at phillipsmarketing.biz>
wrote:

> I have a site up and running (www.arcadiall.com) that uses
> PloneSkins.org as a skin template. It looks great in firefox, mozilla,
> epiphany, etc on both windows and Linux. However, IE7 is causing my hair
> to fall out.
>
> The logo image has a color fill behind it. On all the "good" browsers,
> the portal top is the size of the portal logo image, which sits very
> nicely on top of the tabs. In IE7, there is a large band of background
> color between the logo image and the tabs. I can't seem to remove it,
> and I don't know why it is there.
>
> I tried the latest info on the plone site
> (http://plone.org/documentation/how-to/plone-ie7-updates), but those
> fixes for IE7 do not help.
>
> Any assistance will be greatly appreciated!!
>
> Thanks,
>
> Mark
>
>
>
> _______________________________________________
> Product-Developers mailing list
> Product-Developers at lists.plone.org
> http://lists.plone.org/mailman/listinfo/product-developers
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.plone.org/pipermail/plone-product-developers/attachments/20080326/72836025/attachment.html>


More information about the Product-Developers mailing list