[Product-Developers] Re: GenericSetup and dependencies

Wichert Akkerman wichert at wiggy.net
Tue Jul 1 13:29:27 UTC 2008


No idea. I use this in several projects and it works fine for me.

Wichert.

Previously Encolpe Degoute wrote:
> Up !
> no idea or a hint to look for ?
> 
> Encolpe Degoute a écrit :
> > Hello,
> > In my product I'm trying to add some dependencies on Zope2 products
> > turned into eggs: Products.PloneArticle and Products.LinguaPlone.
> > 
> > with this code it just install nothing :
> > 
> > <?xml version="1.0"?>
> > <metadata>
> >   <version>2.1.0</version>
> >   <dependencies>
> >     <!-- XXX TODO : a profile for iw fss -->
> >     <!-- dependency>profile-iw.fss:default</dependency -->
> >     <dependency>profile-Products.PloneArticle:default</dependency>
> >   </dependencies>
> > </metadata>
> > 
> > Any idea ?
> > 
> > Regards,
> 
> 
> -- 
> Encolpe Degoute
> INGENIWEB (TM) - S.A.S 50000 Euros - RC B 438 725 632
> Bureaux de la Colline
> 1 rue Royal
> 92210 Saint Cloud
> web : www.ingeniweb.com - « les Services Web Ingénieux »
> Tel : 01.78.15.24.08 / Fax : 01 47 57 39 14
> 
> 
> _______________________________________________
> Product-Developers mailing list
> Product-Developers at lists.plone.org
> http://lists.plone.org/mailman/listinfo/product-developers

-- 
Wichert Akkerman <wichert at wiggy.net>    It is simple to make things.
http://www.wiggy.net/                   It is hard to make things simple.




More information about the Product-Developers mailing list