[Plone-NL] Plone Gebruikersdag 2007

Jean-Paul Ladage j.ladage at zestsoftware.nl
Tue Aug 28 09:19:48 UTC 2007


Beste Plone/Zope gebruiker,

De Stichting Zope Plone Nederland organiseert op 19 september a.s. een Plone gebruikersdag. Zowel landelijk als mondiaal staan de ontwikkelingen van Zope/Plone niet stil en dat is goed nieuws. De Zope/Plone gebruikersdag is de ideale gelegenheid om deelgenoot te worden van al deze nieuwe ontwikkelingen.

In de vorm van interactieve sessies laten wij u zien wat deze ontwikkelingen allemaal inhouden en praten we graag met u over wat deze ontwikkelingen voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Daarnaast is aanwezig zijn, automatisch ook een kennismaking met de ontwikkelaars van het platform. Op dat gebied kunnen we u garanderen dat veel developers van het eerste uur er zullen zijn. Natuurlijk houden we de traditie van de Open Source community hoog... Deelname is gratis!

Op het programma staan boeiende presentaties over o.a. de nieuwe Plone 3.0 release die zeer recent in de vorm van een “sprint” zijn Nederlandse vertaling heeft gekregen. Verder vinden er presentaties plaats over de rol van PloneGov binnen de Belgische overheid en het gebruik van PloneFormGen. Wij adviseren u regelmatig de website te raadplegen want daar treft u steeds de laatste stand van programma en sprekers.

Ook aan de locatie hebben we gedacht want waar vroeger de basis werd gelegd voor hoogwaardige nieuwsgaring zullen binnenkort laptops brommen en beamers de laatste informatie presenteren. Het Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat 150 in Amsterdam leek ons een passende locatie en daar ontvangen we u dan ook graag.

Google maps: http://tinyurl.com/2axevt

“Be there”, wacht niet langer, schrijf u in via onze website http://www.szp.nl/gebruikersdag/registratie en reserveer want hoewel we geen organisatie zijn van vol=vol hebben we wel rekening te houden met fysieke beperkingen van onze locatie en de catering die verzorgd wordt door de Boterham Express (http://www.boterhamexpress.nl). 

Met vriendelijk groet,

Jean-Paul Ladage





More information about the Plone-NL mailing list